Onze partners

Dankzij ons netwerk van professionele partners, kunnen we onze cursisten heel wat extra voordelen aanbieden.

In haar ruim 80-jarig bestaan heeft DEWALT een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele stationaire machines opgebouwd. In 1923 vond Raymond DEWALT de radiaalzaagmachine uit, die jarenlang de toon voor kwaliteit en duurzaamheid zou zetten. Het werd de start van een stevige reputatie bij professionele gebruikers: een traditie van duurzaamheid, kracht, precisie en betrouwbaarheid werd het handelsmerk van DEWALT.

STANLEY - oorspronkelijk The Stanley Works, een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut - werd in 1843 opgericht door Frederick T. Stanley. In de loop der jaren ontwikkelde STANLEY enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit waardoor ze uitgroeiden tot één van de meeste bekende merken in handgereedschap. Vandaag behoort STANLEY tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie. Ze leggen zich dan ook onverdroten toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen, precies wat u verwacht van een naam als STANLEY.

Stanley

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU-schuim. Het bedrijf werd in 1966 opgericht door voorzitter Vic Swerts. Het blijft stevig in handen van de familie en is onafhankelijk van grote multinationale ondernemingen. Soudal is een sterk merk dat wereldwijd bekendheid geniet. Soudal levert aan professionele spelers in de bouwsector, de detailhandel en de industriële assemblage. Het bedrijf heeft meer dan 45 jaar ervaring en eindgebruikers in meer dan 130 landen over de hele wereld. Met 11 productiesites in 4 continenten en 35 filialen wereldwijd biedt Soudal zijn klanten optimale technische en logistieke ondersteuning. Soudal en de groep UNILIN hebben al jarenlang een uniek partnerschap met als doel hoogwaardige chemische producten te ontwikkelen die specifiek zijn geoptimaliseerd voor het lijmen, verzegelen, waterdicht maken en onderhouden van de Quick-Step vloerelementen.