Onze experten

Opdat de opleidingen aan de Pergo Academy aan de hoogste verwachtingen zouden voldoen, werd een ervaren team van technici en experten samengesteld. Met hun sterke product- en marktkennis en jarenlange ervaring in de vloerenindustrie, staan zij steevast paraat met deskundig advies.

Geert Hanssens
Training Manager, Pergo Academy

Nadat hij afstudeert als Tuin- en Landschapsarchitect in Frankrijk, komt Geert Hanssen in contact met standenbouw. De mix van technisch inzicht en oplossingsgericht denken spreekt hem dermate aan dat hij besluit om zijn eigen standenbouwbedrijf op te richten. Wat volgt is een lange internationale carrière waarin hij nauw betrokken is bij de opstart, ontwikkeling en uitvoering van grote projecten zoals showrooms, winkelconcepten, scholen… in Europa, Azië en de VS.

Intussen runt Geert al 25 jaar succesvol zijn eigen bedrijf en door zijn ruime ervaring wordt hij regelmatig gevraagd om installatietrainingen te geven en demonstratiefilmpjes te coördineren. Als Training Manager kan Geert zijn passie voor techniek en installatie volop delen met andere professionele installateurs.